Liceul Nicolae Iorga reînfiinţează clasa de pedagogie

liceul nicolae iorgaLiceul Teoretic Nicolae Iorga Botoşani reînfiinţează, din anul şcolar 2013- 2014, clasa de pedagogie, pe filiera vocaţională, specializarea învăţător educatoarea.

La clasa de pedagogic înscrierea se face în perioada 27-29 mai 2013, iar probele de aptitudini, eliminatorii se desfaşoara în intervalul 30 mai – 1 iunie 2013. Se notează cu admis/respins, si structura lor este urmatoarea: proba de aptitudini muzicale, proba de aptitudini fizice, proba de aptitudini artistice – educatie plastică şi interviu.

„La absolvirea liceului elevii profilului pedagogic primesc certificat de competente cu specializarea invatator-educatoare si pot preda in invatamantul prescolar si primar”, a declarat directorul liceului, Mirela Sănduleanu.

De asmenea, în anul şcolar următor, Liceul Teoretic Nicolae Iorga va avea două clase pe filiera reală- matematică-informatică şi două de ştiinte ale naturii, iar pe filiera umană două clase de filologie şi două de ştiinţe sociale.

Liceul ofera numeroase oportunitati pentru elevi: cazare in internat, cantina proprie, laboratoare de informatica, fizica, biologie si chimie. Elevii pot activa in clubul de teatru, corul liceului, formatia de dansuri populare, dansuri moderne, grup folk, cenaclul literar etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *