Botoşăneancă rănită într-un accident rutier în judeţul Suceava

bicicleta accidentO tânără din Botoşani a ajus la spital în urma unui accident rutier produs pe raza judeţului Suceava. Ioan S, de 65 ani, din comuna Şcheia-Suceava, conducea autoturismul pe strada Agronomului, iar în interiorul localităţii de domiciliu, ajungând în intersecţia cu strada Zamca, a efectuat virajul dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu Cătălina P., de 23 ani, din comuna Brăieşti, judeţul Botoşani, care circula pe o bicicletă, având direcţia de mers către strada Agronomului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistei, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internată cu diagnosticul: „policontuzionată prin accident rutier, T.C.C, contuzie coloana cervicală, contuzie gamba bilateral”, necesitând pentru vindecare 11-14 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ în ambele cazuri, primului recoltându-i-se şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *