Aventura unui tânăr la volan: A intrat într-un indicator, după care a lovit două maşini

politieUn sofer de 22 de ani s-a urcat baut la volan si a avariat doua masini parcate regulamentar pe strada Imaparat Traian. În noaptea de luni spre marti, în jurul orei 00.35, un echipaj de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Împărat Traian din municipiul Botoşani, a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism având aplicate numere de înmatriculare străine, care rula pe strada Împărat Traian, având o deplasare sinuoasă.

Conducătorul  autoturismului a ignorat semnalele poliţiştilor, continuându-şi deplasarea către intersecţia cu strada Octav Onicescu, unde a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un indicator rutier, de unde a ricoşat în două autoturisme parcate regulamentar pe strada Împărat Traian.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui Iulian Sorin V. de 22 ani, din municipiul Botoşani.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *