Mincă: PP-DD nu se vinde la taraba puterii şi nici la bursa trădării

liliana Minca la OTVPreşedintele organizației de femei a PP-DD, deputatul Liliana Mincă, a urmărit cu indignare declarațiile publice ale lui Radu Popa, exclus de curând de către BNC al PP-DD din funcțiile deținute în partid.

Înțelegându-i, până la un punct,  reorientarea politică, nu pot să-i tolerez declarațiile publice după ce, frustrat că nu i s-a deschis o altă ușă, cum i se promise probabil la alte partide, Radu Popa a găsit de cuviință să-și declare la TV și adulterul politic, nu cu un partid, ci cu mai multe. Cel puțin aceasta a fost declarația sa, tranșantă, că este curtat de toate partidele din România. Noi, cei din PP-DD, nu suntem măcinați de invidie sau ranchiună. Dimpotrivă, îi dorim succes în autoexilarea politică. Dar îi sugerez  să își țină lexicul între coperțile ultimului volum al ascensiunii sale spre anonimat politic”, a spus Mincă.

Ea consideră că o „asemenea atitudine este inadmisibilă”. În plus, ea susţine că                   “PP-DD nu se află la nici-o răscruce”.

Partidul își urmează cursul firesc, ascendent și nu se va alia nici-odată cu hienele politicii. PP-DD nu poate fi aliat decât cu poporul. Planul unor adversari politici de a decima sau distruge PP-DD a eșuat și de această dată. PP-DD s-a zămislit din dorința poporului de emancipare politică și din dorința crescândă de schimbare politică și va rămâne în slujba poporului. Parlamentarii PP-DD, cei cu caracter și devotați celor care i-au ales, nu-și vând sufletul și nu pot fi cumpărați cu bani sau funcții”, a adăugat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *