Botoşăneancă rănită într-un accident de motocicletă

accident motocicletaAccident teribil la iesire din Pascani spre Iasi. Trei motociclisti au fost spulberati ca la popice de catre un autovehicul Volkswagen care a efectuat o depasire pe linie continua. Tragicul eveniment a avut loc in cursul zilei de sambata, in jurul orei 13.00, pe DN 28A, dupa podul care trece peste raul Siret, pe varianta de ocolire a suburbiei Blagesti – Pascani. Un tanar de 25 ani, Emanuel S., din Suceava, se deplasa cu o masina marca Volkswagen dinspre Pascani spre Iasi. Pe varianta de ocolire, soferul a luat decizia proasta de a efectua o depasire pe linie continua. In acel moment a intrat in coliziune cu doua motociclete. Impactul a fost destul de puternic. Motociclistul George G., de 24 ani, a fost proiectat la cativa metri peste balustrada de protectie. Motocicleta acestuia a lovit motocicleta prietenului sau, Marius M., de 32 ani, din Iasi, si pe care se mai afla o pasagera, Simona C., de 32 ani, din Botosani.

Motociclistul de 24 ani a suferit rani destul de grave, fiind transportat de urgenta la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani cu un traumatism cranio-cerebral, pierderea cunostintei si multiple plagi pe corp, iar mai apoi la Spitalul de Neurochirurgie Iasi. Celelalte doua persoane implicate in accident au suferit rani mai usoare, ramanand internate la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani.

Soferul nu a suferit nicio zgarietura si s-a ales cu dosar penal. Nici unul dintre cei implicati in accident nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Motocicletele au fost avariate in proportii de peste 70%, iar masina peste 30%. Cercetarile continua.

Sursa: Buna Ziua Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *