Mii de oameni la târgul Agro Zoo de la Popăuţi

agro zoo 2013 Popauti BotosaniMii de oameni au luat parte, duminică, la târgul Agro- Zoo de la Popăuţi, fie pentru a vedea animalele expuse, fie pentru a asculta muzică populară, fie pentru a mânca un mic şi pentru a bea o bere.

Fanfara de la 10 Prăjini şi Orchestra de muzică populară Lăutarii din Chişinău, conduşi de Nicolae Botgros, au fost capul de afiş al zilei. Renumiţii artişti au primit ropote de aplauze din partea publicului.

Florin Turcanu- agro zoo 2013 Popauti BotosaniLa debutul concertului ansamblului Lăutarii au urcat pe scenă preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, prefectul Costică Macaleţi, primarul din Răchiţi, Gheorghe Iacob, dar şi preşedintele Moldoovis, Ionică Nechifor, alături de câţiva şefi de instituţii publice din zona agricolă, însă mesajele acestora au fost extrem de lipsite de consistenţă.

Suntem convinşi că judeţul Botoşani va fi sprijinit şi împreună vom deveni un judeţ puternic. Am fost, sunt alături de dumneavoastră, împreună cu instituţia pe care o conduc, Consiliul Judeţean, în colaborare cu Prefectura, în colaborare cu toate instituţiile publice vom rămâne alături de dumneavoastră. Vă rog să veniţi oricând. La noi, uşile noastre sunt oricând deschise pentru dumneavoastră. Aveţi prieteni care vor să vă ajute, nu să vă încurce”, a spus Ţurcanu.

Costica Macaleti- agro zoo 2013 Popauti Botosani„Judeţul Botoşani, un judeţ cu un potenţial agricol mare, a venit aici să îşi prezinte marfa . Cred că avem cu ce ne lăuda. Cred că acest târg va lua amploare naţională. Încă o dată, felicit Consiliul Judeţean, pe preşedintele Florin Ţurcanu”, a spus Macaleţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *