Vicepresedintele PNL, Ionica Nechifor: Incerc sa scot Statiunea Popauti din gheara unui grup

Vicepresedintele PNL, Ionica Nechifor, neaga ca ar pune mana pe Statiunea de Cercetare de la Popauti. Acesta a declarat intr-o conferinta de presa ca altii vor sa se foloseasca de aceasta institutie in scop personal, insa nu a dat nume.

S-a spus ca Nechifor a pus ghera pe statiune. Va inselati. Gheara este pusa de altii de vreo 14 ani, iar eu incerc sa scot statiunea din gheara acestui grup. Aceasta statiune nu mai lucreaza in interesul fermierilor sau sa faca cercetare in directia ceruta de piata Romaniei si in afara ei. Ne dorim ca aceasta statiune sa fie pentru fermieri si sa faca cercetare in adevaratul sens al cuvantului, nu in interesul unui grup de acolo. Aceasta poate fi un Oltchim al Botosaniului. Sa se faca cercetare la statiune. In al doilea rand, statiunea de cercetare trebuie sa fie un pol al fermierilor„, a spus Nechifor.

Vicepresedintele PNL este acuzat că foloseşte terenurile şi bunurile staţiunii după bunul plac. Angajaţii instituţiei îl acuză că sutele de oi ale lui Nechifor pasc pe păşunile staţiunii fără ca aceasta să dea vreun leu din buzunar.

One thought on “Vicepresedintele PNL, Ionica Nechifor: Incerc sa scot Statiunea Popauti din gheara unui grup

  1. Este necesara o ancheta fermă din partea DNA la Statiunea Popuati pentru a se pune punct faradelegilor.
    Sa fie clar, mai Nichifor. Statiunea Popauti realizeaza cercetare fundamentala pe baza unui program anual si pentru intreaga Romanie, nu doar pentru grupul de fermieri PNL-isti. In plus, a nu se pierde din vedere ca patrimoniul Statiunii este unul de stat, in nici un caz nu trebuie pus in slujba unor grupuscule care, temporar , se afla la putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *