Trei persoane implicate în incendierea mai multor maşini, arestate în lipsă. Vezi cine sunt!

incendiu masina juncanaruTrei tineri cu vârste între 20 şi 32 de ani au fost arestaţi preventiv în lipsă în dosarul incendierilor de maşini, se arată într-un comunicat al Poliţiei. 

În urma activităților specifice, desfăşurate de poliţiştii botoşăneni, cu sprijinul specialiștilor Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au fost identificați trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani, din judeţul Botoşani, suspecţi de distrugerea prin incendiere a mai multor autoturisme, în perioada 9-17 mai 2012.

Pe baza probatoriului administrat, poliţiştii au formulat, pe numele celor trei, propuneri de arestare preventivă pentru 29 de zile, propuneri însuşite de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani şi înaintate instanţei de judecată, care a emis mandate de arestare în lipsă.
Este vorba despre Mihai Antonio Mănucă, de 20 ani, din oraşul Flămânzi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor dedistrugere prin incendiere, faţă de Constantin Barbu, de 23 ani, din oraşul Flămânzi, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la distrugere prin incendiere şi faţă de Ioan Cristian Oloeriu, de 32 ani, din municipiul Botoşani, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la distrugere prin incendiere.

De asemenea, întrucât din activităţile investigative desfășurate de Direcţia Operaţiuni Speciale –I.G.P.R. a reieșit că suspecții nu se află pe teritoriul României, poliţiştii botoșăneni au efectuat demersurile necesare emiterii de mandate europene de arestare, precum şi în vederea urmăririi acestora la nivel internaţional.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *