Fetele de la Laurian, pe locul 3 la zonala de rugby în şapte

echipa feminina de rugby a CN AT Laurian BotosaniVineri, s-a desfăşurat, la Iaşi, etapa zonală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la rugby în şapte feminin. Concursul a fost rezervat echipelor din învăţământul liceal, atât din mediul urban, cât şi rural.

Echipa de fete a Colegiului National” A.T.Laurian ” a obtinut locul al treilea.

Componenta echipei  : Prodan Iuliana (clasa a9a C ) , Olariu Ionela (11H) , Guluta Marinela
(11H) , Panaite Bianca (11C ), Cauneac Cristina (9C) , Munteanu Elena (9C) Hagiu
Teodora (9C) si Rotariu Roxana (9C); Multumin conducerii liceului (Profesor Dr.
Mihaela Prajinariu si Ioan Onofrei) , Domnului Profesor Vlad Constantin si Domnului
contabil Manoila Mihai . Profesor coordonator Alecsa Elena .

Iată ce zic elevii:

echipa feminina de rugby a CN AT Laurian Botosani„Am perceput aceasta competitie ca pe o noua experienta, una destul  de grea, dar frumoasa. Cand am ajuns pe teren si am vazut echipele adverse m-am speriat putin, insa aceasta teama a fost doar pe moment deoarece dupa ce am jucat primul meci teama a disparut total si  parca nu mai vroiam sa ies din teren. Chiar daca am iesit pe locul III si nu pe locul I am fost foarte fericita deoarece este o performanta pentru noi  si am invatat foarte multe trucuri de la celelalte echipe. Speram ca pe viitor sa fim si mai bune si sa ne clasam pe primul loc. Desi este un sport greu, imi place foarte mult si pun suflet in tot ce fac si imi doresc sa  mai particip la altfel de competitii chiar si mai grele„, susţine Iuliana Lavinia Prodan din clasa a IX-a C de la Colegiul National „A.T.Laurian”

 

Aceasta competitie de rugby a fost prima mea competitie in afara orasului natal. A fost prima data cand am jucat cu alte orase si m-am simtit ca deja sunt o invingatoare deoarece am ajuns asa departe. Nu cunosteam pe nimeni din celelalte echipe si nu am avut oarecum piedice sa nu cumva sa le ranesc. A fost foarte distractiv si pentru niste incepatoare am fost chiar BUNE ! Eu una mai vreau si chiar am avut de invatat un sport care la inceput nu mi s-a parut interesant, toti se bat pentru o minge. Dar cand esti in teren si ai mingea in mana e fantastic, ti-ai da si sufletul ca sa marchezi. Am invatat sa colaborez mai mult cu echipa si sa am incredere in celelalte fete de langa mine. Recunosc ca la inceput am avut oarecum unele indoieli ca va fi bine, dar dupa nu mi-a parut rau deloc, mai ales luand un loc foarte bun. A fost distractiv , competitiv si interesant! Abia astept urmatorul meci„, a spus Roxana Rotariu, din clasa a IX-a C.

„Da, am avut de invatat din aceasta competitie, in primul rand jocul si in al doilea rand  lucrul in echipa. Mi-ar face placere sa fac o performanta in asa ceva„, spune Teodora Hagiu, a IX-a C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *