FC Botoşani- Săgeata Năvodari 4-0

FC Botosani- Sageata NavodariFC Botoşani a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0) pe Săgeata Năvodari într-un meci contând pentru etapa a 26 a Ligii a doua. Golurile formaţiei botoşănene au fost marcate de Vaşcari, în minutul 6, din penalty, Fulop, în minutul, 52 şi Hadnagy în minutele 55 şi 67.

În urma acestui rezultat, FC Botoşani face 47 de puncte în clasament, cu şapte mai multe decât Săgeata Năvodari (40), care se află pe locul 2.

FC Botoşani: Dani Vlad – Ţepeş, C. Dinu (cpt), Ursu, Acsinte – Fulop, Croitoru, Vaşvari, Vraciu – Cârjan, Hadnagy. Au mai jucat V. Bordeanu şi Ignea. Antrenor: Cristian Popovici

Săgeata Năvodari: Gordin – Sg. Bar, Goşa, Fl. Popa (cpt), Aniţoiu – Diaby, Coconaşu, Bozeşan, Ologu – Tigoianu, Pantelie. Antrenor: Mihai Guliu

2 thoughts on “FC Botoşani- Săgeata Năvodari 4-0

  1. E cazul ca cei din primarie sa se apuce de renovarea stadionului, sa ne incadram in timp pana in august si sa nu ne facem de ras sa mergem sa jucam in alta localitate. Jucatorii le-au dat timp promovand inainte de finalul campionatului. Macar o data sa fim cu capul sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *