Prins de jandarmi in timp ce fura un motoscuter

Masina Jandarmerie si jandarmiUn echipaj auto din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, care  executa o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice pe raza municipiului Botoşani, a depistat, in noaptea de vineri spre sambata, pe strada Independenţei, o persoană de sex masculin, care stătea lângă un motoscuter, iar în mână avea trei antene pentru staţie emisie recepţie.

Fiind  întrebat de jandarmi, tânărul nu a putut să  justifice provenienţa bunurilor respective, motiv pentru care a fost condus la sediul Jandarmeriei şi s-a procedat la identificarea acestuia.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul în vârstă de 23 de ani, din municipiul Botoşani, cu antecedente penale, a sustras de pe strada Aleea Griviţa, nr.24, un motoscuter marca Malaguti de culoare gri, în valoare de aproximativ 3000 de lei, după care s-a deplasat pe strada Independenţei, unde a fost găsit de către jandarmi.

A fost identificat proprietarul motoscuterului şi, după terminarea verificărilor, jandarmii i l-au restituit.

Jandarmii i-au întocmit făptuitorului actele de constatare , fiind suspect de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Tânărul a fost predat lucrătorilor de poliţie pentru continuarea verificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *