Directorul unei fabrici de confecţii se oferă să confecţioneze iţari pentru Ţurcanu

Turcanu cu ie (1)Patronul unei fabrici de confecţii din Botoşani se oferă să confecţioneze iţari pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, pentru a putea întregi costumul popular. Directorul Rapsodia Conf, consilierul local Mihai Tincu, care este şi preşedinte executiv la organizaţia municipală a PSD, s-a arătat dezamăgit că Ţurcanu a îmbrăcat cămaşa populară şi brâul fără a avea şi pantaloni tradiţionali.

Mă arăt dispus să îi fac un număr nelimitat de pantaloni tradiţionali domnului Ţurcanu, pentru că altfel ia în derâdere ideea de costum popular. Eu ştiu că un costum popular conţine nu doar ie, ci şi brâu şi iţari”, a afirmat Tincu.

Liderul PSD argumentează ironic ajutorul acordat lui Ţurcanu, prin aceea că nu îşi doreşte ca şeful CJ „să umble cu pantalonii rupţi în fund în timp ce încearcă să rezolve atât probnlemele municipiului, cât şi ale judeţului”.

„Gestul pe care îl fac eu arată că USL funcţionează„, a adăugat Tincu.

One thought on “Directorul unei fabrici de confecţii se oferă să confecţioneze iţari pentru Ţurcanu

  1. Bravos națiune!…altă perlă specifică…hai să mai ies în evidență, dând un bobârnac…oricum în banda lor mai toți se cred mai buni ca ceilalți, pentru noi cei mulți toți sunt la fel și dacă își mai arată și pe față soiul rău, suntem și mai convinși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *