Catalina Lupascu: Îmi doresc ca domnul primar să fie la dispoziţia cetăţenilor la fel ca domnul Iliuţă

Lupaşcu Catalina
Catalina Lupascu

Consilierul local Catalina Lupascu sare in apararea colegului de partid, Viorel Iliuta. Aceasta a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca si-ar dori ca si primarul Ovidiu Portariuc sa vina la serviciu la ora 8 si sa fie la dispozitia cetatenilor, asa cum face viceprimarul Iliuta.

Am fost prin Primarie, iar dumnealui nu era la ora 8 fix la birou. Nu stiu daca era pe teren, ca nu m-am interest, dar si cetatenii vorbesc. Îmi doresc ca domnul primar să fie la dispoziţia cetăţenilor la fel ca domnul Iliuţă„, a spus Catalina Lupascu.

Consilierul local s-a aratat surprins, de asemenea, de una din declaratiile lui Portariuc, cum ca consilierii locali ai PNL ar trebui să voteze la fel cum votează cei judeţeni din PSD.

În spatele acestei declaraţii se ascunde un mod de gândire, cap plecat, vot la comandă, ceea ce nu mă aşteptam de la tânărul primar„, a mai spus Lupascu.

2 thoughts on “Catalina Lupascu: Îmi doresc ca domnul primar să fie la dispoziţia cetăţenilor la fel ca domnul Iliuţă

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da ,normal toti ar trebuie sa aiba un program.Cum orice om il gasesti la slujba in timpul programului.S-au incepe sa fie pe teren de la sapte .Ma indoiesc!

  2. Catalina, nu mai juca un rol care nu-i al tau. Se vede de la o posta ca
    faci tot ce se poate sa intretii animozitatea in cadrul USL-ului de Botosani.
    Te informez ca legea este de partea lui Portariuc. Primarul, prein dispozitie, poate delega o parte din atributiile si autoritatea sa cel doi viceprimari, dar nu este o obligatie ferma.
    In plus, se pare ca cei doi viceprimari nu se ridica la nivelul asteptarilor. Un viceprimar trebuie sa fie co-administrator, nu ușier pentru ai primi pe cetateni.Sa fim seriosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *