Catalina Lupascu: Il rog pe domnul primar sa se consulte cu noi, consilierii PNL, pina a aduce consilierii din Germania

Catalina Lupascu, vicepresedinte PNL BotosaniConsilieriul local Catalina Lupascu acuza slaba comunicare dintre consilierii PNL si primarul Ovidiu Portariuc.  Ea i-a cerut primarului sa se consulte cu consilierii PNL in problemele municipiului pina a-i aduce pe consilierii din Germania. 

Catalina Lupascu a precizat ca PNL sustine proiectele Primariei, dar numai acele care sunt in acord cu ceea ce USL a promis botosanenilor.

In PNL exista democratie si acest lucru il demonstram in CL, unde avem atitudine si nu votam la comanda. Avem atitudine si nu votam proiecte care nu sunt cu adevarat pentru oamenii din Botosani, nu fac parte din cele pe care le-am promis in campania electorala. Avem atitudine atunci cand se doreste infiintarea unui post de sef in detrimental unor posturi de executie. Si vom avea permanent aceasta atitudine, pentru ca de asta suntem acolo. Asta nu inseamna ca USL se rupe la Botosani, nu inseamna ca USL dispare de la Botosani. Din discutii contradictorii se naste progresul. Il mai rog pe domnul primar sa se consulte cu noi, consilierii PNL, pina a aduce consilierii din Germania, pentru ca ar trebui sa gandim nemteste, sa gandim nemteste atunci atunci cand dam banii pentru a sarbatori zilele orasului, atunci cand dam bani pe deszapezire, cand ne propunem sa facem investitii in Botosani„, a spus Lupascu.

4 thoughts on “Catalina Lupascu: Il rog pe domnul primar sa se consulte cu noi, consilierii PNL, pina a aduce consilierii din Germania

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Foarte intepata doamna!Si are perfecta dreptate!

  2. In PNL nu exista democratie ci multa minciuna (si madam Lupascu stie asta) si pupincurism cu nemiluita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *