Parcarea de la Spitalul Judetean, reabilitată cu bani de la bolnavi

Au început lucrările de reabilitare a parcării de la Spitalul Judeţean.
Gropile foarte mari au fost plombate de joi, iar pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi s-a turnat şi un covor asfaltic.
Lucrările costă în jur de 6000 de lei, bani pe care Spitalul Judeţean i-a obţinut din taxa de parcare plătită de bolnavi sau rudele acestora care au venit şi şi-u parcat maşinile la unitatea medicală.

În prima fază rămâne aşa. O să avem în vedere şi acoperirea cu un covor asfaltic a întregii curţi a spitalului. De asemenea, s-a reuşit vopsirea gardului şi toaletarea acestuia , repararea băncilor din parcul din faţa spitalului ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Ioan Asaftei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com