Societatea Urban Serv strange cureaua. Vezi motivul!

simion drelciuc
Simion Drelciuc

Societatea Urban Serv va demara, de la 1 iunie, un program de restructurare tehnica, a anuntat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv. Potrivit acestuia, vor fi luate masuri de eficientizare a activitatii prin reducerea consumului de combustibil, reorganizarea modului in care se face colectarea deseurilor si salubrizarea. Conducerea unitatii are in vedere, de asemenea, refacerea traseelor de ridicare a deseurilor din municipiu. Astfel, va fi realizat un studiu care va stabili cel mai scurt traseu de ridicare a deseurilor, astfel incat consumul cu carburantii sa scada pina la 10%. Drelciuc sustine ca aceste masuri sunt luate pentru o mai buna gospodarire a cheltuielilor.

Suntem o societate comerciala si nu vrem sa mergem inm pierderi, ci sa fim cu profit. Daca in urma acestei restructurari tehnice se va constata ca cheltuielile cu munca vie nu se incadreaza in venituri, atunci, ca ultima masura, vom trece si la restructurari de personal. Intr-o prima etapa, daca se va impune, se va face o reasezare a fortei de munca, de pe un post pe altul, iar daca vor refuza se are in vedere si trimiterea in somaj. Acum facem aceasta analiza sa vedem impactul„, a adaugat directorul Urban Serv.

2 thoughts on “Societatea Urban Serv strange cureaua. Vezi motivul!

  1. Ca intotdeauna la scurt timp dupa reinvestirea unoi nou sef curge cu promisiuni de eficientizare si rentabilizare. Dar asta nu durea mult. ca mai orice boala, se vindeca repede si dupa nici un an de la sforaitoarele programe se vine cujalba-n protap pentru aprobarea maririi tarifului de colectare a metrului cub/kg de deseu.
    La plecare , sefutul cu pricina da vina pe greaua mostenire si pe faptul ca el de fapt ar fi eficientizat si rentabilizat societatea dar ca a fost schimbat pe motiv politic, gratie schimbarii echipei de guvernare. De dat socoteala moral si/sau penal, nici pomeneala. VIATA SI ACORDEOANE !

  2. cati angajati ai acum ?din 2005 pana in 2011 numarul lor a crescut de la 100 la 350 de angajati, orasul nu e mai curat ,cainii sunt mai multi si alte probleme pe care botosanenii le simt pe pielea lor . VOI VA URCATI IN JEEPURI SI NU VFEDETI REALITATILE DECAT DIN MASINA SI UN CAMPANIE ,DAR IN REST NU VA MAI VAD PRIN CARTIERE?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *