Cinci oameni de afaceri vin in sprijinul municipalitatii in vederea crearii de locuri de munca

Primarul Ovidiu Portariuc sustine ca promisiunea facuta in campania electorala cu privire la infiintarea a 2000 de locuri de munca Portariuc Ovidiuva fi realizabila gratie unei colaborari dintre municipalitate si cei mai importanti oameni de afaceri din judetul Botosani. Acestia vor pune la punct o strategie comuna, urmand ca o firma de consultanta sa identifice oportunitatile de afaceri din Botosani, care vor fi prezentate ulterior unor dezvoltatori din tara si strainatate. Potrivit lui Portariuc, de cateva saptamani au loc intalniri de lucru cu oamenii de afaceri Gheorghe Ciubotaru-patronul Electroalfa, Iulian Cazacut-Dolly Com, Victor Mihalachi-Victor Construct, Mihai Tincu-Rapsodia Conf si Valeriu Iftime-Elsaco.

Am format o echipă la nivelul Primăriei, am avut o întâlnire cu patru-cinci oameni de afaceri de pe plan local, cu impactul cel mai mare ca cifră de afaceri, şi lucrăm la un plan strategic, astfel încât în trei-patru ani să devină realizabile cele 2000 de locuri de muncă pe care le-am promis. Şi cred că ne îndreptăm cu paşi siguri către acest obiectiv. S-a stabilit şi se semnează un contract finanţat de către oamenii de afaceri cu o firma de consultanţă, cu PricewaterhouseCoopers, pentru a identifica  potenţialul strategic de dezvoltare al Botoşaniului , oportunităţile de afaceri, firmele care pot să atragă parteneri, investiţiile, pentru ca atunci când mergem în afară să mergem cu proiecte concrete”, a spus Portariuc.

One thought on “Cinci oameni de afaceri vin in sprijinul municipalitatii in vederea crearii de locuri de munca

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    serios ? pi buni ? deci cam in trei, patru ani speri matali sa rezolvi aceasta problema? adica fix in preajma campaniei electorale pentru primarie…hmm..tu ne crezi prosti. apoi, cred ca de fapt stirea este legata de firma de consultanta, care firma, pe bani grei, sa-ti faca un studiu ce si cum sa angajezi. unde ? pai firmele respective angajeaza oamenii, nu tu. deci, care este rolul tau aici ? ca ai adus firma, care sa fie platita de acesti oameni de afaceri, iar parandaratul sa vina unde ? ghici ciuperca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *