Ziua fructelor, la Colegiul National Laurian

Colegiul National „A.T.Laurian” a derulat un proiect intitulat „Gandeste, mananca, salveaza!”.  Prin acest poiect se doreste formarea la elevi au unor comportamente responsabile faţă de consumul de alimente şi faţă de mediul înconjurător evitând  risipa de hrană. Una dintre activitati, Ziua Fructelor la Laurian, a avut loc pe 8 mai. Astfel, elevii au invatat despre fructe prin joc- dezlegare de rebusuri, insa au realizat si postere ce promoveaza consumul de fructe.

Elevii clasei a X-a D coordonaţi de prof. Teodora Estera Ursulică si prof. Gabriela Mangâr au realizat standuri cu limonada în Corpul A şi B al liceului şi au servit colegii şi profesorii cu limonada. Au mai avut loc competitii sportive, respectiv football şi concurs de mâncat fructe între clasele a X-a A şi a X-a I coordonaţi de prof. Dana Cardaş şi prof. Mihaela Tunea, prof. Elena Alecsa. A avut loc si distribuirea de flyere:  “Mai multe motive pentru a consuma fructe”- elevii clasei a IX-a E.

Proiectul a avut un impact  deosebit asupra elevilor  şi profesorilor care au fost încantaţi de fresh-urile şi limonada servita de organizatorii activităţii: elevii clasei a X-a D„, a declarat coordonatorul proiectului, profesor  Teodora Estera Ursulică.

2 thoughts on “Ziua fructelor, la Colegiul National Laurian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *