Primăria vrea să lanseze o aplicaţie care să permită trimiterea de fotografii cu problemele din Botoşani de pe telefonul mobil

primaria BotosaniPrimăria Botoşani vrea să realizeze o aplicaţie pentru telefoanele mobile care să permită utilizatorilor să sesizeze, de pe telefoane, orice problemă apărută în municipiu. Viceprimarul susţine că programul va permite fotografierea unei gropi, a unui indicator căzut sau a unui câine maidanez, iar fotografia va ajunge instantaneu la Primărie, cu coordonatele geografice care permit localizarea problemei.

Aplicaţia va fi disponibilă pentru mai multe platforme software şi mă refer la dispozitive Android, Blackberry, Windows Mobile şi Symbian. Această aplicaţie va permite realizarea unei fotografii şi colectarea coordonatelor GPS, care să fie înglobate în fotografie şi acea fotografie să fie transferată, printr-o simplă apăsare pe buton, Primăriei Botoşani”, susţine viceprimarul Andrei.

Programul, care va putea fi descărcat gratuit de pe site-ul Primăriei, ar putea permite şi verificarea taxelor şi impozitelor locale, dar şi plata acestora.

One thought on “Primăria vrea să lanseze o aplicaţie care să permită trimiterea de fotografii cu problemele din Botoşani de pe telefonul mobil

  1. Pai bine dom’le, sunteti acolo sa rezolvati problemele botosanenilor, acum vreti sa ne cheltuiti banii pe softuri, sa va spunem tot noi ce se vede din avion? Cam cat costa „softul” asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *