Jandarmii vor asigura ordinea la Târgul de la Popăuţi şi la manifestările sportive şi religioase

jandarmi zilele orasuluiJandarmii botoşăneni vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestările cu caracter sportiv, artistic şi religios organizate în această perioadă în judeţul Botoşani.

Astfel, sâmbătă, începând cu ora 11.00, jandarmii vor lua măsurile necesare pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică la meciul de fotbal de pe Stadionul municipal Botoşani, susţinut de echipele F.C.Botoşani şi Săgeata Năvodari. Aceleaşi măsuri le vor lua lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani şi duminică, la meciul între echipele A.S.Sportivul Truşeşti – C.S.Dante Botoşani, desfăşurat în localitatea Truşeşti.

În zilele de 11 şi 12 mai , jandarmii vor acţiona conform competenţelor legale pentru asigurarea desfăşurării în condiţii civilizate a Târgului expoziţional de miei, pielicele şi produse tradiţionale, a Târgului meşteşugarilor şi a Balului gospodarilor, care vor avea loc la Ferma Popăuţi.

Vineri, cu ocazia sărbătorii Izvorul Tămăduirii, efective de jandarmi vor veghea ca liniştea enoriaşilor participanţi la hramul mănăstirii Zosin şi la biserica ,,Izvorul Tămăduirii” din municipiul Botoşani să nu fie tulburată în niciun fel, având în vedere participarea unui număr mare de credincioşi.

Jandarmeria botoşăneană recomandă cetăţenilor care vor lua parte la aceste manifestări să respecte măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine şi să apeleze cu încredere şi în cel mai scurt timp la efectivele de jandarmi prezente, în cazul în care observă producerea unor fapte care aduc atingere ordinii şi liniştii publice sau de altă natură.

Sursa: comunicat IJJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *