Portariuc: Lucrările la Parcul Cornişa sunt întârziate din cauza unor greşeli ale fostei administraţii

Lucrările la Parcul Cornişa vor începe în cel mai scurt timp, a anunţat, joi, primarul Ovidiu Portariuc. El a declarat că această întârziere se datorează unor greşeli ale fostei administraţii.

Încă mai dezamorsăm mine ale administraţiei Flutur. Deşi nu pot public să intru în unele amănunte, pot să dau exemple de multiple proiecte, unde au fost realizate anumite studii de fezabilitate, au fost anumite greşeli şi au trebuit recorectate şi retrimise la minister pentru a fi recorectate„, a spus Portariuc.

El a precizat că la proiectul privind realizarea parcului Cornişa a fost constatată o anumită neconcordanţă în domeniul topografic, fiind modificate anumite planuri topografice,  neactualizate din 2008, şi care puneau în pericol proiectul.

Aşteptăm acum avizul favorabil pentru actualizarea acestei  documentaţii şi ulterior demararea investiţiei. Şi la Teatrul “Mihai Eminescu” au fost greşeli de proiectare. Multe au fost făcute cu servicii externalizate, cu firme de consultanţă. La Cornişa, nu putem da ordin de începere până nu avem documentaţia cu avizul final al Ministerul Dezvoltării„, a mai spus Portariuc.

2 thoughts on “Portariuc: Lucrările la Parcul Cornişa sunt întârziate din cauza unor greşeli ale fostei administraţii

  1. Sint unul dintre contribuabilii care doreste solutii si nicidecum scuze, explicatii si lamentari de genul „greaua mostenire”. Pentru asta am votat USL-ul. Nu ca sa ne sfisie ciinii de pripas iar CL-ul sa acorde fonduri de la bugetul propriu unor fundatii care pun patrupedele de pripas mai presus de cetatean. PUNCT

  2. pune mana d-le primar si fa odata parcul ala ca de asta te-a votat lumea.Sa mai lasam scuzele si sa gasim solutii ‘NEMTESTE”!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *