Viorel Iliuţă, acuzat că face campanie electorală folosindu-se de poziţia de viceprimar

Ovidiu Portariuc
Ovidiu Portariuc

Primarul Ovidiu Portariuc l-a acuzat, joi, pe viceprimarul Viorel Iliuţă că se foloseşte de poziţia avută în Primărie pentru a-şi face campanie electorală. El susţine că campania electorală s-a încheiat şi a cerut partenerilor din PNL să treacă la treabă şi să se concentreze pe obiectivele asumate împreună, în USL.

Am făcut apel de nenumărate ori la colegii din PNL să încheie campania electorală. Se pare că domnul viceprimar a început deja campania electorală pentru  2016. Spun asta pentru că a fost folosită actuala poziţie de viceprimar în scop pur electoral.  Eu cred că în următoarea perioadă trebuie să se vadă acţiuni importante în stradă, că se mişcă investiţiile pe care le-am promis şi, dacă rămâne timp, ne putem ocupa şi de alte lucruri. Sunt multiple exemple de campanie electorală realizată în ultima perioadă prin intermediul poziţiei deţinute şi prin tratarea cu prioritate secundară a unor atribuţii de serviciu„, a precizat Portariuc.

El spune că a primit un mail recent de la un botoşănean prin care se plânge că a trimis o corespondenţă la Primărie pentru a-i fi rezolvate nişte probleme, iar răspunsul scris, care a fost şi negativ, a fost dat de viceprimar după 20 zile. În plus, mai spune Portariuc, viceprimarul nu a scăpat ocazia de a-l invita la Târgul de la Popăuţi.

„În final, omul ne mulţumeşte pentru invitaţia la Târgul de la Popăuţi. Seamănă a propagandă electorală. Mă întreb din fondurile cui. Poate nu înţeleg eu. Am cerut celor din Primărie să verifice dacă s-au trimis invitaţii, pentru că nu avem niciun fel de parteneriat în acest sens, dacă s-au folosit mijloace de comunicare şi inclusiv cheltuieli în cadrul Primăriei pentru o asemenea acţiune. În loc să ne concentrăm pe obiectivele pe care ni le-am asumat împreună, în USL, ne concentrăm pe lucruri secundare, începând de la anunţuri în toate instituţiile, fiind mereu la dispoziţia cetăţenilor, până la aceste formule de propagandă mascată„, a mai spus primarul.

Portariuc susţine că şi-a manifestat nemulţumirea faţă de activitatea viceprimarului Iliuţă, întrucât multe din problemele care cădeau în sarcina acestuia spre a fi rezolvate nu au fost soluţionate sau au fost soluţionate anevoios. El a dat exemplul iluminatului public în oraş, a asfaltărilor care, spune el merg foarte greu, iar străzile sunt pline de gropi. Portariuc îi mai reproşează viceprimarului că a reuşit să prindă în programul de investiţii privind izolarea termică puţine scări de bloc, însă este nemulţumit că şi repartizarea spaţiilor din Centrul vechi s-a desfăşurat anevoios.

3 thoughts on “Viorel Iliuţă, acuzat că face campanie electorală folosindu-se de poziţia de viceprimar

  1. de ce nu dati si exemple din activitatea dvs. , promisiuni pe care atat de convingator vi le-ati asumat: cainii vagabonzi, locuintele sociale si mai ales locurile de munca. V-am ascultat in campanie, cu gura dvs.le-ati rostit multimii. Cata mizerie e in acest oras, nici iarba din spatiile verzi nu este cosita ( n-ati reusit sa plantati macar o floare), astea nu le vedeti ?
    Rusine ! Politic …nu cred ca mai aveti vreo sansa!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    bai baiete, sa nu-mi spui tu mie si nici botosanenilor ca tu te rupi muncind, cosmin la fel si numai iliuta o bate-n cap. spune matale, care sunt directiile aflate in subordinea lui cosmin si care sunt rezultatele lui. apoi, nu uita un lucru, tu esti primar, chiar daca nici acum nu stii si raspunzi pentru tot. asa ca, opreste-te din plans, nu mai arunca vina pe toti ceilalti ca numa tu esti bun si fa treaba. Daca mai ai timp…

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Bravo domnule Portariuc.Iliuta si Turcanu fac campanie electorală, deja ii interesează următoarele alegeri.Nu mulți ar fi avut curaj sa i-a aceasta decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *