Spitalul Judeţean va folosi proprii angajaţi pentru serviciul de pază

Gheorghe Damian, director interimar Spitalul Judetean
Gheorghe Damian, director Spitalul Judetean

Conducerea Spitalului Judeţean a decis să asigure paza unităţii cu personal propriu. Gheorghe Damian, managerul Spitalului Judeţean, susţine că efortul financiar pentru asigurarea pazei cu o firmă privată este substanţial, de aceea s-a ajuns la această măsură. Asta în ciuda faptului că unitatea scosese deja la licitatie achiziţia de servicii de pază, licitaţie contestată de firma Victor Construct.

Vrem ca din acelaşi buget să plătim oamenii noştri pentru pază, pentru a nu recurge la disponibilizări. Am avut astăzi (nr. joi) o şedinţă cu reprezentanţi ai Poliţiei, pentru a vedea condiţiile în care putem realiza paza cu personal propriu. Oamenii noştri vor merge la instruire trei luni pentru a obţine un atestat şi va trebui să achiziţionăm şi nişte echipamente „, a precizat Gheorghe Damian.

Reprezentanţii spitalului vor ca paza să fie asigurată cu personal din unitate de la 1 iunie.

4 thoughts on “Spitalul Judeţean va folosi proprii angajaţi pentru serviciul de pază

  1. f buna solutie.sa fie lasati la vatra ciobanii de la victor contrs.fac ravagii,se cred stapani,cum intra o masina in parcare cum alearga cu „biletul” xeroxat,normal,baga banutul in buzunar ,niste inculti rapanosi.se cred pe izlaz la mama lor

  2. INITIATIVA BUNA DAR FARA „CUNOSTINTE” . O SA MAI VEDEM.NEA FLORINE TE AM VOTAT IA ATITUDINE CU CALAII LUI VICTORAS.PT EI BATA SI LA OI

  3. f f bine! deja umbla Aivancesei prin curte cu cheta pentru domn director Damian. Pe la statia de oxigen aranjeaza pe cine sa incadreze si citi euroi sa dea. de, e fomist a pierdut mult.. Na domn Florin sar putea ca la neata sa ajuga printre deste.

  4. de ce va mai trebuie paza, daca aveti sistem electonic de paza si acces implementat de AIVANCESEI cu clica lui si pentru care s-a dat 5 miliarde, desi costa 500 milioane.
    A revenit Aivancesei si are nevoie de alti bani? Noi platim , dar pana cand?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *