Casă de patrimoniu şi teren în „buricul” Botoşaniului, scoase la vânzare

fostul sediu al vinalcool botosaniUna dintre cele mai frumoase şi mai bine poziţionate case din Botoşani a fost scoasă la vânzare, alături de un teren de aproape 4.000 de metri pătraţi. Este vorba de fostul sediu al societăţii comerciale Vinalcool, care a fost preluat, în 2004, de firma Nord Tour, controlată de omul de afaceri Claudiu Colescu.

Imobilul de pe strada Teatrului a fost scos la vânzare la un preţ de 200 euro/mp. În acest preţ este vândut terenul total de 4.300 metri pătraţi, care include clădirea de patrimoniu, de circa 310 metri pătraţi, dar şi anexele sale, de circa 500 metri pătraţi.

fostul sediu al vinalcool botosaniUnul dintre potenţialii cumpărători este Primăria Botoşani, care a primit o ofertă din partea Nord Tour pentru vânzare. Municipalitatea ar putea utiliza clădirea pentru o grădiniţă, iar terenul aferent pentru construcţia unor blocuri.

În urmă cu nouă ani, întreg imobilul a fost vândut de societatea comerciale Vinalcool, patronată atunci de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac. Tranzacţia a fost permisă cu acordul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, care avea sechestru asiguratoriu pe clădire şi teren.

One thought on “Casă de patrimoniu şi teren în „buricul” Botoşaniului, scoase la vânzare

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    AVETI RABDARE PENTRU CA CEI DOI-tiurcanu si judele- FAC ANTENAMENT , PT. CA IN CEL MAI SCURT TIMP O SA-I VEDETI IN ZEGHE
    PE AMBII AMANDOI CARE DEVALIZEAZA BUGETUL JUDETULUI SUB OCHII JUSTITIEI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *