Municipalitatea nu mai organizează licitaţii pentru concesionarea locurilor de parcare. Vezi motivul!

loc parcare concesionatReprezentanţii Primăriei Botoşani anunţă că în perioada următoare nu se mai fac licitaţii pentru concesiunea locurilor de parcare, cu excepţia locurilor noi de parcare care vor rezulta în urma lucrărilor de investiţii. Viceprimarul Viorel Iliuţă a declarat că locurile rămase neocupate prin licitaţiile care s-au organizat anul acesta vor fi atribuite în ordinea venirii pe principiul <primul venit, primul servit>.

Viceprimarul Iliuţă susţine că locuri noi de parcare vor fi amenajate în partea a doua a anului, pe strada Vârnav, dar şi pe Calea naţională, aici însă parcările nu vor fi cu rezervare.

Municipalitatea a organizat, pe 30 aprilie, ultima licitaţie pentru parcări.

Au fost peste 200 de botoşăneni. În zona centrală, au fost şi locuri de parcare adjudecate cu 500 lei„, a declarat viceprimarul Viorel Iliuţă.

One thought on “Municipalitatea nu mai organizează licitaţii pentru concesionarea locurilor de parcare. Vezi motivul!

  1. Ce faceti totusi ca aceste locuri sa fie intradevar rezervate, dupa cum spune si contractul? De ce trebuie sa ne certam mereu cu indivizi care nu au nimic in comun cu civilizatia? Numai la incasat banii? Ceva masuri concrete: indicatoare, averismente, marcaje noi, etc. Daca nu, haideti sa revenim ca inainte, cand nimeni nu avea nimic cu nimeni. Parcai unde gaseai liber si stateai fara nici o grija. De cand cu regulile fostilor edili, numai bani, bani, taxe, dar sa se spele odata orasul asta….nimic. In parcarea din piata mare toti bisnitarii parcheaza fara nici o greata, bon de parcare….ce-i ala? Numai prostimea plateste. De ce nu investiti intr-o bariera automata la intrare si la iesire si banii sa-i incaseze primaria si nu altii, care nu au dezapezit nici o parcare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *