Conducerea Memorialului Ipoteşti a contestat salariul lui Liviu Rădăşanu, majorat de instanţă

Miluta Jijie, directorul Memorialului Ipotesti
Miluta Jijie, directorul Memorialului Ipotesti

Conducerea Memorialului Ipoteşti a făcut recurs la sentinţa Tribunalului Botoşani dată în cazul directorului adjunct al instituţiei, Liviu Rădăşanu, prin care i-a fost majorat salariul. Miluţă Jijie, directorul Memorialului Ipoteşti, a declarat că recursul se va judeca la Curtea de Apel Suceava.

Directorul adjunct al Memorialului Ipoteşti a câştigat în instanţă majorarea salariului de la 2.406 lei/ lună la 3.744 lei/ lună. De asemenea, Rădăşanu a obţinut în instanţă plata diferenţei de salariu de la angajare până în prezent.

2 thoughts on “Conducerea Memorialului Ipoteşti a contestat salariul lui Liviu Rădăşanu, majorat de instanţă

  1. Dar si munceste domnul Radasanu, numai talente in capul lui. Apropo stie cineva la ce ora vine si la ce ora pleaca de la ,,munca”???? Pana sa vina el lucrurile la Memorial intrasera pe drumul cel bun, dar apoi a reusit sa faca praf totul.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    trecatorule, ai su un nume? esti cumva din grama organizata in jurul loserilor din institutie? adica a celor care de la prea multa mapa (contabila) stati si frecati menta. De cand am venit, cat am putut atata am facut. Oricum, ne revedem si peste 2 saptamani. Jigodie ce essti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *