Şefi de servicii din cadrul CJ, numiţi directori. Vezi ce salarii au!

Mai multe servicii din cadrul Consiliului Judeţean au fost transformate în direcţii. Acest lucru presupune suplimentarea posturilor, transformarea şefilor de servicii în directori, cu salarii mai mari, drept pentru care şi efortul bugetar va fi mai mare. Directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Consiliului Judeţean are un salariu brut, de exemplu, de 3.890 lei, respectiv 2800 lei net. Postul este ocupat de Geanina Pintilii şi a fost înfiinţat luna trecută. Leafa pe care o primeşte Geanina Pintilii este mai mare decât cea pe care a avut-o la conducerea Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri.

Salariul a fost stabilit prin lege, dar este mult mai mare”, a spus preşedintele CJ.

Reprezentanţii CJ mai vor să transforme Serviciul proiecte din cadrul instituţie în Direcţie, iar director va fi numit actualul şef al serviciului, Otilia Moruzi.

Am nevoie de o direcţie puternică, să aibă o echipă puternică, ca să putem traversa cu bine perioada 2014-2020. Acolo sunt 11 salariaţi şi vom face 21„, a precizat Ţurcanu.

O altă schimbare a fost făcută şi la nivelul Serviciului de arhitectura, care, de asemenea, a fost transformat în direcţie. Serviciul are 11 angajaţi, iar prin transfomarea în direcţie numărul de posturi va ajunge la 16.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *