Patru persoane rănite, în urma unui accident produs de o şoferiţă imprudentă

O şoferiţă de 23 de ani a provocat un accident rutier, din cauza neatenţiei la volan. Amalia S. de 23 ani din satul Dracşani, comuna Suliţa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 297, în localitatea Suliţa, s-a angajat neregulamentar şi fără să se asigure, în efectuarea unui viraj la stânga, pentru a pătrunde pe strada Şcolii, împrejurare în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de Cezar Dumitru C. de 19 ani, din comuna Gorbăneşti, judeţul Botoşani.

În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea conducătoarei auto, precum şi rănirea a trei pasageri din autoturismul condus de tânăr, respectiv Valentin Ionuţ R. de 23 ani, Cristinel P. de 25 ani şi Alexandru Dumitru Ţ. de 22 ani, toţi din comuna Gorbăneşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că Cezar Dumitru C. are permisul de conducere reţinut, având suspendat dreptul de a conduce din data de 27 martie 2013, iar autoturismul condus de către acesta avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din 17 aprilie 2013.

Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Faţă de Amalia S.  se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

De asemenea, şoferul de 19 ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către  o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

3 thoughts on “Patru persoane rănite, în urma unui accident produs de o şoferiţă imprudentă

  1. Mie mi-e mila de sarmanul cu Mazda ca s-a ales cu dosar penal din cauza unei pitzi care nu s-a asigurat…

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Saracul cu Mazda cam ce viteza avea in localitate???? Si curios ca avea si permisul suspendat si nici masina inmatriculata…..De ce mai circula saracul (nemernic) daca nu avea nici un act in regula si culmea ca cea cercetata e fata………Inchis si cu dosar penal sa fie dobitocul

  3. ce saracu ca isi dadea niste besini parca conducea so mertanu asa le trebuie la cocalari ce cauta cu masina cu numere expirate pe strada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *