Hoţ de lănţişoare prins de poliţişti în timp ce încerca să dea o nouă lovitură

tinar cu catuse pe mainiUn tânăr de 24 de ani, din Botoşani, a fost imobilizat de poliţişti după ce a încercat să fure, ziua în amiaza mare, un lănţişor de aur de la gâtul unei femei.  O.A., de 61 de ani se deplasa pe strada Octav Onicescu, când a fost acostată de un tânăr necunoscut, care, folosind acte de violenţă, a încercat să-i  sustragă un lănţişor din aur, de la gât.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care l-a urmărit şi imobilizat în apropierea locului faptei, pe Sorin S. de 24 ani, din municipiul Botoşani, despre care s-a stabilit că este principalul suspect de comiterea faptei.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de tâlhărie.

Cu prilejul extinderii cercetărilor, s-a stabilit că individul este de asemenea principalul suspect de săvârşirea, în data de 26 aprilie 2013, a unei  infracţiuni de furt calificat, în dauna lui M. A. de 25 ani, din municipiul Botoşani, constând în aceea că, în timp ce partea vătămată se deplasa pe strada Primăverii, din municipiul Botoşani, tânărul i-a sustras un lanţ din aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *