Vezi unde petrec VIP-urile Paştele!

masa-de-pasteReprezentanţii autorităţilor publice din Botoşani vor petrece sărbătorile de Paşte în moduri şi în locuri diferite.

Prefectul Costică Macaleţi va merge, în prima zi de Paşte, la serviciu, unde va sta două-trei ore, după care va pleca, alături de soţia sa, la Hrişcani, unde se află casa natală a acestuia. De asemenea, el va merge la slujba de Înviere oficiată la biserica din sat.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, va fi de sărbători acasă. După ce au petrecut 1 şi 2 Mai la o pensiune de la Vama (Suceava), Ţurcanu şi soţia sa, deputatul Roxana Anuşcă- Ţurcanu, vor reveni în apartamentul de pe Ştefan Luchian. În zilele de Paşte, ei vor merge şi în vizită la părinţi. De Înviere va merge, ca în ultimii trei ani, la Biserica Ziua Crucii, din curtea Spitalului de Recuperare Sfântul Gheorghe.

Primarul Ovidiu Portariuc va pleca la munte. El a decis să facă sărbătorile pascale la o cabană din zona staţiunii Durău şi va lua Lumina Învierii de la mănăstire din apropiere.

Fostul primar, Cătălin Flutur, va petrece sărbătorile acasă, în vila sa de la Alfaland.

 

6 thoughts on “Vezi unde petrec VIP-urile Paştele!

  1. Mda ! La Prefect reminiscentele comuniste au ramas adinc intiparite pe scoarta cerebrala .
    La comunisti si ngurul Paste este pastele cailor

  2. Mishto sintagma ,,merge la serviciu,unde <>”.Ce frumos fi ca toţi să aibe un aşa serviciu….

  3. Nu ne intereseaza cat de smeriti vor sa para, ci vrem sa vedem rezultate cu ochiul liber. Daca treaba merge foarte bine pentru intreaga comunitate, au bani toti care muncesc cinstit si nu cei care sunt CAZURI SOCIALE, din partea noastra pot petrece si la Hollywood.

  4. cel mai bine este sa faci sarbatoarea Invierii cu familia,dar coklarul pana nui si fudul…….se sparge-n fitze. koklarii pleaca la DULAU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *