Spectacol cu lampioane oferit de Ziua Tineretului. Galerie FOTO

LAMPIOANE LANSATE DE TSDAproximativ 100 de lampioane au fost lansate, joi seară, din Piaţa Revoluţiei din municipiul Botoşani, cu prilejul Zilei Tineretului. Felinarele au fost oferite publicului în cadrul unei acţiuni organizate de Tineretul Social Democrat.

La eveniment au luat parte zeci de tineri, dar şi copii, atraşi de frumuseţea lampioanelor. De asemenea, primarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc, a participat, alături de tinerii social- democraţi, la ridicarea „lanternelor veneţiene”.

Am încheiat Ziua tineretului cu această lansare de lampioane. După cum vedeţi, ele produc o bucurie deosebită şi mă bucur să văd zâmbete pe feţele copiilor. Cred că ar trebui să organizăm mai des astfel de evenimente„, a spus Portariuc.

3 thoughts on “Spectacol cu lampioane oferit de Ziua Tineretului. Galerie FOTO

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Bun exemplu – sa inchizi circulatia pe Bulevard doar pentru ca tinerii din PSD au o actiune. Laudabil… Unde mai pui ca si politisti comunitari platiti din banii nostri au fost pusi sa pazeasca intrarile.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Actinea de pe Bulevard nu a fost doar pentru tinerii Psd…ci pentru toti tinerii din municipiu, care au participat in numar destul de mare.Asadar, tinerii au sarbatorit cum se cuvine de ziua lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *