Acţiuni organizate de tinerii din PSD pe 1 Mai

actiuni PSD de 1 MaiTinerii social democrați botoşăneni, împreună cu președintele Organizației Județene PSD Dolineaschi Andrei, președintele executiv, Portariuc Ovidiu, precum si parlamentarii PSD Federovici Doina, Ciofu Tamara si Baltă Mihai, au fost, pe 1 Mai, la centrul de reintegrare “Lucie Lecomte” unde au oferit tinerilor aflați în acest centru haine, igienico – sanitare și alimente.

De asemenea, au sărbătorit împreună și ziua de naștere a două tinere,  fiind un moment emoționant pentru aniversate, care au spus că nu au mai avut niciodată parte de astfel de surprize.

Apoi, tinerii social democrați s-au îndreptat spre parcul “Mihai Eminescu” unde se desfășura un concurs de șah, urând succes tuturor iubitorilor acestui sport aflați în competiție.

Tot miercuri, un grup de 10 copii de la Centrul “Sf.Mina” au fost duși in parcul de distracții unde și-au petrecut timpul intr-un mod plăcut împreună cu tinerii din PSD. Aceștia au purtat discuții cu tinerii social-democrați pe diverse teme, au făcut fotografii și au legat prietenii frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *