Jandarmii vor fi la datorie în noaptea de Înviere

jandarmi BotosaniLucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor asigura ordinea şi liniştea publică la meciul de fotbal susţinut pe Stadionul municipal Botoşani de către echipele de fotbal F.C. Botoşani şi C.F. Brăila, unde se estimează participarea unui număr de aproximativ 1500 de spectatori.

Tot vineri, efective de jandarmi vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea în condiţii civilizate şi de fair-play a meciului de fotbal susţinut pe teren propriu între echipele F.C.M. Dorohoi şi C.S.M. Moineşti , fiind aşteptaţi aproximativ 500 de spectatori.

Sâmbătă, jandarmii botoşăneni vor  acţiona pentru ca ordinea şi liniştea publică cu ocazia slujbei de Înviere  să nu fie în nici un fel tulburată  , la bisericile din municipiile Botoşani, Dorohoi şi în oraşele Darabani şi Săveni.

În aceeaşi zi, jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică la manifestările religioase cu public numeros în zona mănăstirilor Vorona, Zosin şi Gorovei din judeţul Botoşani, prilejuite de sărbătorile pascale.

Jandarmii recomandă persoanelor care vor lua parte la manifestările sportive sau religioase să apeleze în cel mai scurt timp la forţele de ordine prezente, pentru a sesiza faptele care afectează ordinea şi liniştea publică sau fapte de natură penală, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *