Provocare pentru elevi la concursul „Școala mea protejează mediul”. Ce facem cu risipa de mâncare?

Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani continuă concursul „Școala mea protejează mediul” derulat în parteneriat cu Primăria Botoșani.

Concursul se adresează școlilor botoșănene care sunt invitate să se înscrie, prezentând un portofoliu de activități desfășurate în cursul lunii mai pe tematica dedicată competiției.

Anul acesta, tema concursului va fi „Gândește. Mănâncă. Salvează” și se referă în mod special la risipa de mâncare pe care o fac în general oamenii, după cum ne-a declarat Narcisa Dumitru, purtător de cuvânt al Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani.

Elevii și profesorii școlilor înscrise în competiție vor trebui să gândească și să pună în aplicare activități care să scoată în evidența atât risipa de mâncare, cât și modul în care o putem diminua.

Festivitatea de premiere a școlilor participante va avea loc chiar de ziua mediului pe data de 5 iunie când la Agenția pentru Protecția Mediului va fi din nou Ziua Porților Deschise pentru botoșăneni și vor fi organizate concursuri, expoziții, vizite etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *