Vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan: Proiectele de la Botoşani au fost atât de bune, încât sunt continuate de cei care guvernează la nivel local

Raluca Turcan si Catalin FluturVicepreşedintele PDL, Raluca Turcan, a declarat, marţi, la Botoşani, că regretă că rezultatul electoral obţinut la nivel local de echipa PDL nu a fost unul care să permită continuarea proiectelor europene atât la nivelul municipiului, cât şi la nivel judeţean. Raluca Turcan, care este originară din Botoşani, a felicitat  echipa PDL pentru ceea ce a făcut pentru oraşul Botoşani, dar şi pentru judeţ.

Îmi pare rău că rezultatul electoral a fost unul care nu vă permite să vă continuaţi proiectele. Din fericire, proiectele au fost atât de bune, încât sunt continuate şi acum de cei care guvernează la nivel local Botoşaniul. În acelaşi timp sunt conştientă că performanţa pe care voi aţi avut-o aici, politic, la Botoşani, va fi din nou apreciată la următoarele alegeri, mai ales că botoşănenii vor avea posibilitatea să facă comparaţie foarte clară„, a spus Turcanu.

Vicepreşedintele PDL a declarat că a venit la Botoşani, „pentru că PDL are o nouă abordare a politicii”. Ea s-a întâlnit cu membrii PDL, specialişti în educaţie şi cultură, pentru a le prezenta o serie de programe pe care conducere centrală a PDL le are în vedere şi pe care le va propune Ministerului Educaţiei.

PDL doreşte să revalorizeze profesionalismul şi integritatea, de aceea organizez o serie de întâlniri în teritoriu cu membrii PDL, specializaţi pe învăţământ, membri care au experienţă în spate şi care pot să îşi folosească expertiza pentru a veni ca partid de opoziţie cu soluţii alternative la guvernare. Dorim să reîntărim parteneriatul cu societatea civilă, cu specialişti în domeniu, astfel încât orice poziţie a PDL să fie argumentată şi cu cele mai bune soluţii, astfel încât să ajungem ţintit cu politica noastră la cetăţenii acestei ţări”, a mai spus Turcan la Botoşani.

Vicepreşedintele PDL a declarat că PDL va veni cu o propunere privind diversificarea alimentaţiei în şcoală. Ea spune că sunt tot mai multe semnale din teritoriu că programul „Cornul şi laptele” a ajuns într-un impas.

Nu mai serveşte scopului pentru care a fost creat şi s-a ajuns la o risipă foarte mare. PDL are ca alternativă masa caldă, însă acest program poate deveni realitate doar în câţiva ani, iar până atunci se impune transformarea programului cornul şi laptele într-un program diversificat în şcoli. Dacă se introduce acum această diversificare, în câţiva ani vom putea ajunge la programul masă caldă„, a mai spus vicepresedintele PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *