Accident mortal pe strada Împărat Traian!

accident mortal pietonUn grav accident de circulaţie a avut loc, marţi, pe strada Împărat Traian, din municipiul Botoşani. Un bătrân de 83 de ani a fost lovit în plin de o maşină în momentul în care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii.

Şoferul autoturismului NIssan, Constantin Ivănuşcă, de 47 de ani se deplasa pe strada Împărat Traian spre Răchiţi, când i-a ieşit în faţă pietonul.

În faţa maşinii acestuia se mai afla o alta care a reuşit să-l ocolească pe bătrân, însă, pentru că nu a avut vizibilitate, şoferul Nissan-ului a intrat în plin în Toader Ifrim, fost poliţist. La faţa locului au ajuns şi cadrele medicale de la Ambulanţă, însă nu au putut decât să constate decesul bătrânului.

Conducătorul auto, Ivănuşcă Constantin a  fost testat alcoolscopic rezultatul fiind zero şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă.

One thought on “Accident mortal pe strada Împărat Traian!

  1. Locuiesc in zona si am auzit zgomotul inpactului tocmai de acasa, de la peste 100 m. Problema e ca la intersectia strazii Cornului cu Imparat Traian nu e nici macar un semn de avertizare daramite sa mai vorbim de trecere de pietoni. Pe aici trec mai toti copii din zona de case dinspre Rachiti sau Cismeaţ care invata la scoala 2 din P Tineretului. Tot pe aici trec si adultii, inclusiv eu cand am treaba in oras. Daca e sa caut un vinovat pentru asta eu gasesc ca autoritatile in primul rand sunt vinovate si nu de acum… dar poate ca daca un om si-a pierdut viata din vina sa sau a altcuiva, cei abilitati vor decide pana la urma sa marcheze aceasta intersectie cu o trecere de pietoni si asta domnilor pentru ca strada Cornului este uneori intens circulata mai ales cand ies copii de la scoala. Doamne fereste, astazi a murit un batran si poate maine va muri un copil. De ce sa nu se poata evita asta cu ajutorul unei treceri de pietoni? Noi cei care locuim in zona, va rugam domnilor abilitati sa puneti la bataie o cutie de vopsea sa incropiti cate acte semnate si sa ne faceti si noua o trecere de pietoni ca si noi suntem cetateni ai Botosanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *