Victor Mihalachi a contestat licitatia pentru achizitia de servicii de paza de la Spitalul Judetean

parcare spitalul judeteanReprezentantul firmei Victor Construct a contestat licitatia pentru achizitia de servicii de paza la Spitalul Judetean. Victor Mihalachi a contestat valoarea mica a contractului, chiar daca nu s-a inscris la licitatie. Ioan Asaftei, director ingrijiri la Spitalul Judetean, a declarat ca la licitatie s-a inscris o firma de paza din Bucuresti, care indeplinea conditiile de eligibilitate. Reprezentantii Spitalului Judetean sustin ca in aceste conditii cazul va fi solutionat in instanta.

Contractul cu actuala firma este valabil pina la 1 mai. S-a demarat procedura de achizitie pentru un nou contract, insa la prezenta procedura s-a depus o contestatie, drept urmare nu putem declara firma castigatoare pina la solutionarea contestatiei nu putem declara firma castigatoare. Suntem nevoiti sa prelungim contractual pe perioada limitata si se va asigura un contract de urgenta pe o perioada limitata„, a precizat Asaftei.

Valoarea noului contract este de 300.000 lei, pe opt luni. In cazul in care firma Victor Construct va refuza sa mai asigure paza la spital, conducerea unitatii la apela la personalul propriu.

2 thoughts on “Victor Mihalachi a contestat licitatia pentru achizitia de servicii de paza de la Spitalul Judetean

  1. citi bani a luat dde la aceasta licitatie Damian – directorul si Nitu- juristu.Urmaritii cum merg injugati si Damian e prost iar Nitu excroc…..numai citi bani a luat el de la faculatea N. Iorga si-acum umbla rupt in kr sa impresioneze organele ca el nu-i vinovat. Citi bani platesc unii salariati in urma lui ca afacut imprumuturi pe ei far sa stie acestia. Vai, vai,

  2. Domnu’ pacient, dreptul la libertatea de a te exprima nu este acelasi lucru cu a minca….ciuperci. Asta e o exprimare plastica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *