Vicepreşedinte PNL, acuzat că a pus „ghearele” pe Staţiunea Popăuţi

Un vicepreşedinte al filialei din Botoşani a Partidului Naţional Liberal este acuzat că a pus „ghearele” pe Staţiunea de Cercetare de la Popăuţi. Recent ales în funcţia de vicepreşedinte al partidului, Ionică Nechifor este acuzat că foloseşte terenurile şi bunurile staţiunii după bunul plac.

Angajaţii instituţiei îl acuză că sutele de oi ale lui Nechifor pasc pe păşunile staţiunii fără ca aceasta să dea vreun leu din buzunar.

Reacţia lui Nechifor la aceste acuze este cel puţin amuzantă. El spune că oile au ajuns să pască pe terenurile staţiunii pe motiv că se află în tranzit spre o păşune care îi aparţine.

 

Ionica Nechifor, vicepresedintele PNL Botosani
Ionica Nechifor

„Eu, an de an, tranversez suprafaţa respectivă când mâ mut cu animalele. De fapt, animalele nu sunt ale mele, sunt ale fetiţei mele, dar sigur că o ajut. Am solicitat noului director să accepte să tranversez păşunea pentru că nu am altă posibilitate pe unde să tranversez. Sunt vreo opt-nouă kilometri şi ele merg păscând

”, a spus Nechifor.

Nechifor, care lucrează în cabinetul preşedintelui ANSVA, susţine că oile sunt ale fiicei sale, însă aceasta, Claudia Ionela Nechifor, este angajată cu carte de muncă la cabinetul parlamentar al deputatului Roxana Florentina Anuşcă Ţurcanu.

De asemenea, oamenii susţin că liderul PNL este cel care conduce staţiunea, directorul acesteia, Marian Florea, fiind doar o marionetă în mâinile sale.

6 thoughts on “Vicepreşedinte PNL, acuzat că a pus „ghearele” pe Staţiunea Popăuţi

  1. cata rautate !!!! de ce ?????

    dar celelalte stani din judet care fac ravagii in ogoarele oamenilor de ce nu le vedeti ??

    Mult succes d-lui Nechifor chiar daca nu il cunosc – ca a creat si locuri de munca .

  2. E agramat rău pseudo+directorul ăsta.Înţeleg că traNversează,în loc să traverseze,nu prea i-a plăcut cartea se vede că se temea că-l urzică dacă punea mâna pe ea!

  3. asa arata toti vicepresedintii p.n.l;analfabeti ,ghertoi,oameni parveniti din nimic,fara niciun merit,fara cultura

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    as vrea sa va vad pe toti cum munciti in interesul statiunii, pentru a face ceva in judet, in loc sa va certati ca ciorile pe un hoit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *