Concurs de şah organizat de Primărie în Parcul Mihai Eminescu

Primăria municipiului Botoşani aduce la cunoştinţa pasionaţilor de şah faptul că, odată cu venirea sezonului cald, în Parcul Mihai Eminescu din municipiu  au fost montate 12 mese cu table de şah.

Fiecare ansamblu este format dintr-o masă de şah şi două bănci laterale. Mesele de şah au urrmătoarele dimensiuni: 120 cm lungime, 135 cm lăţime şi 74 cm înălţime.

Cu acest prilej se va organiza un concurs de şah şi un concurs de table. Cei care doresc să participe la acest concurs se pot înscrie la Primăria municipiului Botoşani, persoana de contact fiind Marcel Goldenberg- telefon 0742386798.

Mesele de şah sunt achiziţionate de la firma  Rainbow Company Production SRL, unitate protejată şi autorizată conform legii nr. 448/2006- legea privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap-  şi este unicul importator pentru România a profilelor reciclabile din care au fost produse componentele ansamblului.

Ansamblurile achiziţionate nu necesită niciun fel de operaţiuni sau materiale de întreţinere, garanţia pentru ele este de 3 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *