Protest inedit al unor tineri care nu şi-au primit salariile

protest pe marginea drumuluiDoi tineri din Botoşani care nu şi-au primit salariile pentru munca depusă pe un şantier din Germania au protestat, luni dimineaţă, în faţa sediului firmei celui pentru care a lucrat. Cei doi au afişat, pe marginea drumului Botoşani- Iaşi, un banner mare pe care au scris „Daniel Buzilă dă-ne banii”.

Nicu Gavriliu şi Ionuţ Susai susţin că au lucrat pentru firma Alles Parts, condusă de Daniel Buzilă. Ei au muncit în Germania inclusiv în luna martie, iar banii trebuiau să îi primească până pe 15 aprilie.

Ne-a spus să mergem acasă că ne va trimite banii pe card. Nu am primit banii. Apoi l-am aşteptat să ne dea banii şi ne-a zis că primim banii dacă stăm în barieră cu un banner în mână. Asta am şi făcut”, a spus Nicu Gavriliu.

Cei doi tineri vor ieşi în fiecare zi în faţa sediului Alles Parts până îşi vor primi banii.

Omul de afaceri Daniel Buzilă susţine că nu are nici o legătura cu aceste persoane care au protestat. Potrivit acestuia, ele sunt persoane fizice autorizate în Germania  şi au  un contract de prestari servicii cu Firma Alles Parts pentru lucrări de curăţire şi renovare  obiective în Germania.

La data de 21 martie au parasit punctul de lucru fara nici o notificare sau reziliere de contract si au venit in Romania si pretind diverse sume de bani care nu au nici o legatura contractele si intelegerile semnate.  Din punct de vedere contractual nu exista nici o obligatie de plata restanta din partea companiei noastre. Vom sesiza Politia ptr aceasta modalitate de escrocare si calomnie”, afirmă Buzilă.

One thought on “Protest inedit al unor tineri care nu şi-au primit salariile

  1. pacaleala ordinara, i-a pus pe copii sasi faca contract pe PF,trebuiau sa se uite bine ce semneaza si ce trebuie sa faca….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *