Primarul municipiului Botoşani şi cei doi viceprimari au plantat pomi

portariuc si cosmin andrei pomiPrimarul Ovidiu Portariuc şi viceprimarii Viorel Iliuţă şi Cosmin Andrei au participat, luni, la o acţiune de plantare de pomi în parcurile municipiului Botoşani. Ei au fost ajutaţi de câţiva zeci de elevi ai Şcolii 17 Botoşani. Cei trei reprezentanţi ai Primăriei Botoşani au plantat primii pomi în parcul din spatele sediului PSD. Pomii plantaţi (tei) au fost primiţi de la Direcţia Silvică.

Este o acţiune de plantare de puieţi pe raza municipiului Botoşani, în ideea de a proteja mediul. Am implicat şi tinerii în aceste acţiuni. Sperăm să fie o acţiune încununată de succes. Vom continua asemenea acţiuni în perioada următoare. Vrem ca la fiecare început de an să facem campanie de plantare de pomi„, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Pomii au fost plantaţi în cinci locaţii din municipiu, respectiv Parcul Junior, Parcul „Avrămescu”, strada Griviţa, strada Cuza Voda şi Parcul Bisericii Militare.

One thought on “Primarul municipiului Botoşani şi cei doi viceprimari au plantat pomi

  1. Puterea exemplului poate schimba opinii si atitudini. Felicitari Primaria Botosani pentru initiativa si la cat mai multe astfel de actiuni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *