Ţurcanu: Domnul Portariuc nu are calitatea politică să mă invite pe mine la discuţii

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, nu răspunde solicitării făcute de preşedintele executiv al PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, de a discuta pe tema conflictului apărut în USL săptămâna trecută.

Ţurcanu a declarat, luni, că el poartă orice fel de discuţii doar cu preşedintele PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, şi nicidecum cu Ovidiu Portariuc care, spune el, se poate adresa cu problemele pe care le are celor nouă vicepreşedinţi ai PNL Botoşani.

M-a sunat la telefon şi i-am răspuns, pentru că sunt un om civilizat. Deocamdată domnul Portariuc nu are calitatea politică să mă invite pe mine la o discuţie. Pe mine mă invită la discuţii domnul preşedinte Andrei Dolineaschi. Când o să mă invite domnul Dolineaschi, o să merg cu drag. Domnul Portariuc poate să-mi invite un vicepreşedinte la discuţii. Este altceva. Dar pe mine nu mă poate invita„, a adăugat liderul PNL Botoşani.

7 thoughts on “Ţurcanu: Domnul Portariuc nu are calitatea politică să mă invite pe mine la discuţii

  1. Domn prisdinti, asculta aisi, la Boeru, treaba cu calitatile politice este cam asa: amu le ai, amu nu le mai ai. Prietenii stiu de ce.

  2. Saracu’ se crede ca a ajuns mare mahar iar noi cei care suntem la baza piramidei nu ni se acorda atentie.Asculta mai „intelectualule”cat crezi ca o sa mai jignesti alegatorii? Sa stii ca nu suntem oile tale pe care ai pus cainii pe ei.Sa tii minte ca la alegerile urmatoare nu te mai vad pe liste,se vor lamuri botosanenii ca nu faci nimic,numai ne mananci banii nostri.

  3. DACA NU ERA PSD DE BUNA CREDINTA.O SUL;A AJUNGEA-I PRESEDINTE C.J. TURCANU.VAD CA DE LA O ZI LA ALTA ITI CRESC ALTU FEL DE COARNE. IN 2016 O SULA MAI PUPI CJ.,DA OAMENI AFARA DE LA APA,ETC SI O SA A-I DIN 3 CEA MAI LUINGA FONCTIE

  4. Drumul Botosani -Tg. Frumos????? Ceva noutati? Dar spre Suceava? Nici aici? Atunci poate altcineva ar gasi o solutie, nu credem ca neaparat trebuie 4 ani de mandat ca sa vedem ca nu se poate.

  5. Ha Ha Ha ce amuzant!!! TURCANU CIVILIZAT….nu ma pot abtine din ras.
    Daca esti civilizat, respecta voturile cetatenilor care v-au votat la pachet USL. Dumneata presedinte si Portariuc primar. Deci trebuie sa porti tot timpul un dialog cu primarul.
    Si apropos…domnule Turcanu, daca tot esti civilizat, de ce nu faci public faptul ca diploma de la facultatea particulara pe care ati absolvit-o nu este recunoscuta de Ministerul Educatiei, aceasta nefiind autorizata in anul in care va-ti sustinut eamenul de licenta, existand si un scandal mediatic in acest sens. Stiti ce inseamna asta?
    Ca NU AVEATI VOIE SA CANDIDATI LA NICI O FUNCTIE DE CONDUCERE IN CADRU PNL. (conform statutului partidului). DECI NU AVEATI VOIE SA CANDIDATI…

  6. Liceul Agroindustrial Sendriceni a incetat activitatea in 1995, anul in care a absolvit domnul Turcanu, acest liceu unindu-se cu Grup Scolar Agricol Dorohoi.
    Universitatea Ecologică „Dimitrie Cantemir”, nu a fost acreditata niciodata de minister, iar in anul 2005, anul in care a absolvit domnul Turcanu si-a inchis portile.
    CONCLUZIE:
    IN ANUL IN CARE DOMNUL TURCANU ISI VA INCHEIA MANDATUL LA CONSILIU, ACESTA SE VA DESFIINTA….sper

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *