A produs un accident pe Săvenilor, după care a plecat

masina politie rutieraUn tânăr de 23 de ani care conducea o maşină care nu avea dreptul de a circula a fost implicat, vineri seară, într-un accident de circulaţie pe strada Săvenilor.

Potrivit Poliţiei, şoferul unui autoturism  înmatriculat în Bulgaria, Cătălin Andrei V., în timp ce se deplasa pe strada Săvenilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și, pătrunzând pe contrasens, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, după care a abandonat autovehiculul şi a părăsit locul faptei.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la veridicitatea documentelor de identificare ale autoturismului implicat în accident, poliţiştii au efectuat verificări, constatând că talonul cu inspecţia tehnică periodică şi poliţa de asigurare auto obligatorie nu erau valabile, astfel încât autovehiculul respectiv nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În consecinţă, autovehiculul a fost ridicat de la faţa locului şi imobilizat în vederea continuării cercetărilor.

Tânărul care a produs accidentul a fost identificat ulterior de poliţişti. El este posesor al permisului de conducere categoria ”B”, din anul 2012. Acesta a declarat că, pe fondul neatenţiei, a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, după care a părăsit locul faptei deoarece s-a speriat.

Pe numele lui s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulaţie în România şi părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *