Şi firma Victor Construct vrea să participe la construcţia parcului Cornişa. Vezi ce spune Mihalachi!

victor mihalachiReprezentantul Victor Construct a anunţat că firma s-a va contribui la construcţia Parcului regional de agrement Cornişa. Victor Mihalachi a declarat că a purtat discuţii pe această temă cu patronul firmei Electroalfa, Gheorghe Ciubotaru, cea care va realiza investiţia.

„Am avut nişte discuţii cu dumnealui, şi având în vedere că sunt stăpân pe pe betoane, pe multe lucruri pe care le ştiu. Vrea-nu vrea, trebuie să colaborăm împreună„, a spus patronul Victor Construct.

Şi compania Elsaco, condusă de Valeriu Iftime, şi-a anunţat intenţia să participe la implementarea proiectului de construcţie a parcului. Iftime a declarat luna trecută că va negocia cu patronul firmei Electroalfa  realizarea unor componente ale proiectului, cum ar fi ventilaţia şi partea electrică a parcului.

Licitaţia pentru Cornisa a fost câştigată de Electroalfa, după ce iniţial a fost adjudecată de Grupo Empresarial Magenta din Spania. Grupo Empresarial Magenta Spania, cu o propunere financiară de 46,9 milioane lei, fara TVA. Electroalfa a venit cu o ofertă de 52,1 milioane lei şi Victor Construct cu 52,7 milioane lei

4 thoughts on “Şi firma Victor Construct vrea să participe la construcţia parcului Cornişa. Vezi ce spune Mihalachi!

  1. La tepuit betoane poate ca da dar nu la turnat.
    In plus la D-l. Ciubotaru merge foarte bine zicala „nu s-a intilnit prostul cu hotul”.
    Nu de alta dar sincer nu ne dorim un nou Green Hill ca la Piatra Neamt .

    1. Dar nici cu MBB care trimite betoanele cu aviz de mana….. Oricum cel mai important lucru este ca lucrarea indiferent de cine o face , sa fie facuta de botosaneni si pentru botosaneni.
      Daca are finantarea asigurata este mare lucru in situatia actuala cand majoritatea investitiilor sunt blocate in schimbul asigurarii protectiei sociale.
      Electroalfa va face cea mai buna alegere; Deci stimabile, asocierea unor firme puternice din acest oras va face ca finalizarea acestui proiect sa fie un lucru mai cert decat iesirea din criza a Romaniei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *