Romtelecom renunţă la sediile din Botoşani

sediu romtelecom postaFurnizorul de servicii de telefonie fixă Romtelecom a  scos la vânzare sau închiriere nu mai puţin de 11 spaţii pe care le deţine în judeţul Botoşani. Compania de telefonie mobilă renunţă la fosta clădire de birouri din zona centrală a municipiului Botoşani (vis-a-vis de restaurantul Mioriţa), dar şi la fostul sediu Romtelecom din Primăverii.

Clădirea de pe strada Poştei 7 are o suprafaţă totală de 2.207 metri pătraţi şi o suprafaţă disponibilă de 1.181 metri pătraţi, iar preţul de închiriere este de 5-6 euro / luna / mp, iar cea din Primăverii 12 are o suprafaţă disponibilă de 599 mp, din totalul de 1479 mp.

La închiere a fost scoasă şi clădirea de pe Calea Naţională 5 (Zona Industrială), folosită ca spaţiu de depozitare. Suprafaţa totală disponibilă este de 1.073 mp, iar chiria de 2,5- 3 euro/ mp.

De asemenea, Romtelecom a scos la închiriere şi sediile din municipiul Dorohoi şi oraşul Săveni.

Totodată, Romtelecom închiriază un apartament duplex, situat, de asemenea, pe strada Poştei 7, în municipiul Botoşani. Chiria pentru locuinţa mobilată este de 125- 150 euro.

Romtelecom vinde un spaţiu comercial la Corlăteni şi un apartament în Copălău.

One thought on “Romtelecom renunţă la sediile din Botoşani

  1. buna afacere au facut grecii cand au cumparat romtelecomul; acum numai spatiile daca le vinde isi recupereaza cu siguranta investitia.
    Halal conducatori avem ; privatizam cele mai importante companii strainilor care apoi le devalizeaza patrimoniul prin instrainarea bunurilor si scoaterea profitului din tara! exemplele pot continua: petrom, mechel, sidex, eon.. urmeaza posta, cfr, hidroelectrica, samd.
    O sa ajungem sa fim slugi la noi in tara; mai rau ca pe vremea otomanilor si austriecilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *