CJ Iaşi începe modernizarea drumului Iaşi- Botoşani prin Plugari

drum Iasi-PrajeniAutorităţile ieşene vor începe, în scurt timp, lucrările de modernizare a drumului judeţean care face legaătura între Iaşi şi Botoşani, prin Plugari şi Prăjeni. Şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, a anunţat, vineri, la Botoşani, că drumul va fi deschis anul viitor.

După lupte de cateva luni, am castigat impotriva impostorilor care au blocat constructia drumului judetean Iasi- Botosani pe teritoriul judetului Iasi, prin comuna Plugari. Pot sa va spun ca incepem procedurile si eu cred ca incepand de anul viitor vom deschide si aceasta ruta modernizata catre dumneavoastra. Si atunci cu atat mai usor va fi sa facem legatura intre Iasi si Botosani, intre investitorii care vor veni intai la Iasi, pentur ca acolo e aeroportul, si vor trebui sa ajunga la Botosani pentru ca sunt foarte multe resurse nefolosite inca aici”, a afirmat Adomniţei.

Curtea de Apel Iaşi a dat câştig de cauză Consiliului Judeţean Iaşi în procesul cu firma Euroconstruct Group, decizia fiind definitivă şi irevocabilă. Procesul intentat de societatea menţionată, în urma deciziei de reziliere a contractului de către Consiliul Judeţean (15 august 2012), a dus la blocarea proiectului de modernizare a DJ282 Iaşi – Botoşani cu cel puţin nouă luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *