Ministrul Voicu la Conferinţa PNL: Vă cer să trataţi alegerile europarlamentare cu aceeaşi seriozitate cu care aţi tratat alegerile locale

alegeri pnl 2013 4Ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul, Mihai Voicu, a cerut membrilor şi conducerii PNL Botoşani să trateze cu aceeaşi seriozitate alegerile europarlamentare de anul viitor, aşa cum au făcut la alegerile locale şi parlamentare. El a amintit că la alegerile europarlamentare PNL va avea candidaturi separate de PSD.

„Ştiu ca de multe ori pentru structurile noastre locale, aceste alegeri par fara miza, sau cel putin fara una palpabila, pentru organizatia dumneavoastra, pentru structurile locale, pentru alesii locali. Vreau sa fac un indemn, sa va cer sa le tratati cu aceeasi seriozitate cu care ati tratat alegerile locale sau cele parlamentare„, a spus Voicu.

El a ţinut să precizeze, de asemenea, faptul că alianţa cu PSD este foarte importantă în acest moment pentru alegerea lui Crin Antonescu ca peşedinte al României şi a cerut liberalilor botoşăneni să aibă un dialog cu colegii din alianţă, chiar dacă uneori mai apar opinii diferite şi divergenţe.

Sunt convins ca fiecare dintre dvs poate aveti dubii, poate aveti semne de intrebare, poate aveti chiar probleme concrete in cadrul USL. Este o constructie politica extrem de importanta, este o constructie politica in care partidele membre isi asuma faptul ca sunt diferite ca opinii, convingeri si viziuni, care pot diferi. Uneori chiar pot intra in contradictie. Insa acest proiect politic, pentru noi toti, este important sa fie mentinut cel putin pentru acest mandat aflat in desfasurare si evident mai ales pentru alegerile prezidentiale. Afirmati-va in continuare identitatea, promovati-va opiniile, nu ezitati sa aduceti argumente daca aceste opinii sunt diferite de ale partenerilor din alinata, insa nu uitati ca dialogul in interiorul USL a dus la succesul inregistrat la alegerilor locale, dar si la alegerile parlamentare„, le-a mai spus Voicu liberalilor botoşăneni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *