Preşedintele CJ Iaşi, surprins că Ovidiu Portariuc a cerut sprijin la nivel central pentru rezolvarea stării conflictuale de la Botoşani

alegeri pnl 2013 4Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, s-a arătat contrariat că preşedintele executiv al PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, a cerut conducerii centrale a USL o întâlnire pentru a discuta pe marginea situaţiei conflictuale de la Botoşani. El a spus că şi la Iaşi sunt astfel de probleme şi că PSD-iştii sunt cei mai aprigi, însă nu a cerut conducerii centrale ajutor.

Cei mai aprigi, cei mai serioşi căutători în proiectele de hotărâre de la Consiliul Judeţean Iaşi sunt colegii de la PSD. Cei care pun cele mai multe întrebări, au cele mai multe nelămuriri sunt colegii şi aliaţii de la PSD. Acest lucru nu face decât să contribuie la creşterea transparenţei şi la creşterea gradului de seriozitate şi de corectitudine a hotărârilor pe care le adoptăm. Noi am fost însărcinaţi de oameni să le rezolvăm problemele, nu să căutăm întâlnirile de la Bucureşti ale diferitelor comitete şi comiţii, ca să rezolvăm ceea ce ar fi trebuit să se rezolve printr-o întâlnire la Botoşani, dacă s-ar fi dorit. Cred că trebuie un grad mai mare de maturitate şi de seriozitate. Dacă credeţi că la Botoşani sunt probleme, atunci vă invit să vedeţi cum e la Iaşi. Şi dacă vi se pare că aici sunt orgolii şi personalităţi, treceţi pe la mine să vedeţi acolo cât de greu este. Dar nu mergem la Bucureşti să cerem nimic„, a spus Adomniţei la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PNL.

One thought on “Preşedintele CJ Iaşi, surprins că Ovidiu Portariuc a cerut sprijin la nivel central pentru rezolvarea stării conflictuale de la Botoşani

  1. V-au dezinformat dle Adomnitei!Cititi singur declarațiile lui Portariuc si va veți lamuri.Unii umbla numai cu minciuna pt a-si acoperi incompetenta.In felul asta va pierdeti si ultimii simpatizanti locali care nu-s „la vedere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *