Sute de ţigarete pe post de combustibil pentru un VW

tigari rezervor masinaEchipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit ascunse şi nedeclarate într-un locaş special amenajat în rezervorul unui autoturism, 150 pachete de ţigări de provenienţă R. Moldova.

În data de 25 aprilie, în jurul orei 11.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Adrian B., cetăţean român, conducând un autoturism marca VW, înmatriculat în România.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră români în cooperare cu poliţişti de frontieră moldoveni au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, în urma căruia echipa comună a descoperit ascunsă şi nedeclarată într-un locaş special amenajat în rezervorul autoturismului cantitatea de 3000 ţigarete marca Monte Carlo, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, autoritatea vamală a luat măsura reţinerii ţigaretelor şi a autoturismului în vederea confiscării şi l-a sancţionat contravenţional pe bărbat cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *