Florin Ţurcanu către conducerea centrală a PNL: Dacă nu mă ajutaţi să duc la îndeplinire promisiunile din campania electorală, să nu vă mai bazaţi pe mine în 2016!

Florin Turcanu la conferinta judeteana a PNL BotosaniPreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, care este şi preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Botoşani, a declarat, vineri, în cadrul Conferinţei Filialei Teritoriale a PNL Botoşani, că nu va mai candida la nicio funcţie în 2016 şi nici nu se va mai implica în crearea unei organizaţii puternice a partidului la Botoşani dacă liderii de la nivel central nu îl ajută să îşi respecte promisiunile pe care le-a făcut la alegerile din iunie.

Dacă nu mă ajutaţi să duc la îndeplinire promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală, să reabilităm drumurile Botoşani -Suceava şi Botoşani -Târgu Frumos, dar şi să atragem fonduri europene prin susţinerea proiectelor, pe mine să nu vă mai bazaţi în 2016. Nu mai candidez la nicio funcţie. Cei care doresc un partid puternic, trebuie să fie alături de noi, să ne susţină”, a declarat Ţurcanu.

 

4 thoughts on “Florin Ţurcanu către conducerea centrală a PNL: Dacă nu mă ajutaţi să duc la îndeplinire promisiunile din campania electorală, să nu vă mai bazaţi pe mine în 2016!

  1. Incultule,nu te agreiez,dar dacă reuşeşti să realizezi ceea ce-şi doresc oamenii de pe zebră,cum metaforic i-a numit ăla de la OTV,adică lucruri normale pentru o viaţă normală,un trai normal,te voi vota făcând abstracţie de multiplele greşeli ,impardonabile ,pentru foarte multă lume şi te voi susţine ,pentru că sunt un om de onoare !Treci la treabă!

  2. Ba pacalici , cine crezi ca se bazeaza pe tine ? Dupa 22, 23 de ani de la asa zisa schisma bolsevica tot mai multi cioflingari stahanovisti care au pus gabja pe averea statului furand la greu au devenit mielusei liberali . Cati din participanti erau liberali in „90 ? , din care si aia erau tradatori ,cam 1/100 , deci pe tot judetul erau vreo 15 liberali , restul erati debusolati complet . Este o mare rusine pentru natia romana un astfel de comportament ( de curve , DE CURVE ,DE CURVE…) Nu e de mirare ca ungurii si alti venetici(tigani roomi) isi impun punctul de vedere . Ba boule daca scoti contoarele la apa pe scara blocului iarna ingheata tevile , sau vrei sa le mai dai de lucru la securistii de la ELSACO , etc,

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    DOREL , JOS PALARIA! Ceea ce spui tu, este esenta a ceea ce trebuie sa insemne comportamentul cetateanului obisnuit ! Mai simplu spus, fiecare cetatean al judetului , trebuie sa aiba fraza prezentata de D.ta ,ca un MOTO la fiecare alegeri ! Sunt fericit ca esti pe aici prin preajma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *